Garanti - Automekanikeren
Book en tid

Garanti

Du kan være tryg ved at få din bil repareret hos os. Vi tilbyder nemlig forskellige garantiordninger, som er din garanti for god service og kvalitet.

Book en tid

Fordelagtige garantiordninger

Når du får udført service eller reparation hos AutoMekanikeren i Risskov, er du dækket af vores fordelagtige garantiordninger.


Vi ved at det kræver tillid, når man skal vælge mekaniker. Derfor stiller vi garantier for vores arbejde, så du kan være helt tryg ved, at arbejdet bliver udført helt efter bogen. Du kan læse vores garantier her.

3 års garanti på reservedele

Hos Automakanikeren.com arbejder vi kun med reservedele af høj kvalitet, og du er altid sikret 3 års garanti på alle* nye reservedele. Vi trækker reservedele fra landets største grossist, med løbende leveringer hele dagen. Det sikrer fleksibilitet og tryghed for dig som kunde!

*Gælder ikke sliddele som fx bremser og koblinger, da holdbarheden på sådanne afhænger af brugen og kørte kilometer. Men sker der et nedbrud i disse dele, som kan henvises til fabrikationsfejl, dækkes det af garantien.

Nyvognsgaranti

Når du får din bil serviceret hos Automekanikeren.com autoriseret autoværksted i fabriksgarantiperioden, så bevarer du din fabriksgaranti.

Vi servicerer og reparerer efter bilfabrikkernes forskrifter og anvender kun reservedele af samme kvalitet, som bilen havde fra fabrikken. Vi har adgang til alle biltekniske data og opfylder EU-reglementet på alle punkter. Derfor er du stadig dækket af din nyvognsfabriksgaranti, også selv om du får den serviceret på et frit autoværksted.

Du har selv et ansvar

For at bevare din fabriksgaranti skal du løbende overholde og dokumentere alle de af fabrikanten beskrevne pligtige serviceeftersyn. Vi skal nok hjælpe dig med at overholde terminerne og vi stempler dit servicehæfte.

Det giver dig sikkerhed for, at eftersynet er udført efter fabrikkens forskrifter, ligesom du også får en udspecificeret faktura med alt, der er lavet på din bil.

Automekaniker hjælp

Book en tid

Ønsker du at få en pris eller bestille en tid? Så book en tid på vores værksted.

Book en tid

Har du spørgsmål?

Vi vil hellere end gerne gøre dig klogere på dine muligheder. Så hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker at få en pris, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Ring til os

+45 86 17 21 10

Send os en mail

info@automekanikeren.com

Få en uforpligtende reparationspris

Vil du vide en pris på reparation eller service?
Så book en tid - det er helt uforpligtende.

Hjemmeside udviklet af CleverClick